Changes between Version 1 and Version 2 of harjoitustyöt/voterage


Ignore:
Timestamp:
2015-07-09 16:46:04 (6 years ago)
Author:
joutapik
Comment:

--

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
 • harjoitustyöt/voterage

  v1 v2  
  4141Edellä kuvatulla tavalla navigoiden käyttäjä voi joko valita kappaleita toistettavaksi, lisättäväksi soittolistaan, arvostella kappaleen tai määritellä genren kappaleelle. Navigoinnissa on ajateltu ensisijassa mobiililaitteita. 
  4242 
  43 Responsiivisyys toteutetaan käytännössä tutkimalla HTTP requestin metatiedoista selaavan laitteen/sovelluksen tiedot ja palauttamalla sille sopiva sisältö. Tähän on sellaisia valmiita javascript kirjastoja, kuten bootstrap, jotka tarjoavat HTML komponenteille valmiit ulkoasumallit, jotka muokkaantuvat päätelaitteen mukaisesti. Yksinkertaisinta on käyttää niitä HTML/CSS:n jatkeena ja täydentää siltä osin kuin niistä puhti loppuu tai mikäli jokin toimintalogiikka edellyttää välttämättä lisäkoodia. 
   43Responsiivisyys toteutetaan käytännössä tutkimalla HTTP requestin metatiedoista selaavan laitteen/sovelluksen tiedot ja palauttamalla sille sopiva sisältö. Tähän on sellaisia valmiita javascript kirjastoja, kuten bootstrap,responsive.js, jotka tarjoavat HTML komponenteille valmiit ulkoasumallit, jotka muokkaantuvat päätelaitteen mukaisesti. Yksinkertaisinta on käyttää niitä HTML/CSS:n jatkeena ja täydentää siltä osin kuin niistä puhti loppuu tai mikäli jokin toimintalogiikka edellyttää välttämättä lisäkoodia. 
  4444 
  4545Seuraavan kerran loggautuessaan sisään näkee käyttäjä kokoelman pääjoukon lisäksi omat kokoelmansa/soittolistansa.