wiki:myhky
Last modified 6 years ago Last modified on 2012-01-19 00:50:55

Perusdokumentti

Yleiskuvaus käyttäjästä Siiri Sekretarian, Pro-Teatteri ry:n sihteeri.

Tyypillinen päivä Siiri syö mysliä aamupalaksi, jonka jälkeen pyöräilee töihin toimistolle. Toimistolla ei yleensä mene kuin 6 tuntia ja lounastauko saattaa joskus venyä kahdenkin tunnin mittaiseksi. Työnantajalla ei ole mitään tätä vastaan, koska Siiri tekee töitä myös kotonaan useasti iltaisin ja viikonloppuisin. Töiden jälkeen Siiri käy salilla, jonka jälkeen hän tapaa ystäviään.

Työtehtävät Siiri päivittää kaupungin teatterinäytelmien tietoja tietojärjestelmään, koordinoi tuuraukset ja hoitaa muut ry:n sihteerin tehtävät.

Koti ja vapaa-aika Kotona Siirillä on kissa, jolla on täysin eri luonne kuin Siirin aviomiehellä. Siiri lukee paljon ja käy usein seuraamassa teatteriesityksiä ystäviensä ja miehensä kanssa.

Tavoitteet, pelot, toiveet Siiri toivoo, että uusi järjestelmä on helppokäyttöisempi kuin aikaisempi tekstipohjainen järjestelmä.

IT-taidot ja tiedot Siirillä on kotonaan laptop-tietokone, jolla Siiri kirjoittaa ”pöytälaatikkoon”, sekä pitää yhteyttä maailmalle hajaantuneiden ystäviensä kanssa.

Markkinakoko ja –vaikutus Siiri on asiakkaalle toimitettavan järjestelmän pääkäyttäjä. Demografiset tiedot Siiri on 35 vuotias nainen, Naimisissa muusikko miehensä kanssa 8 vuotta. Ei lapsia, yksi kissa.

IT ominaisuudet Siiri on melko kokenut käyttämään toimisto-ohjelmistoja, hän oli aikaisemmin töissä suuressa Suomalaisessa kumisaapas-yhtiössä sihteerinä. Hän vaihtoi työpaikkaa saadaakseen enemmän aikaa itselleen.

IT asenteet Siiri on tottunut käyttäjä, mutta häntä vieläkin hieman jännittää käyttää monimutkaisia järjestelmiä. Sosiaalista mediaa Siiri on käyttänyt vapaa-aikanaan jo vuosia.

Kommunikaatio Siiri tapaa ystäviään melko säännöllisesti, käy teattereissa, ravintoloissa ja muissa menoissa melko usein. Siiri pitää yhteyttä ystäviinsä myös mm. Facebookin ja Skypen avulla. Siiri myös notkuu IRC:ssä, koska muutama hänen ystävänsä käyttää sitä vieläkin.

Kansainvälinen aspekti Siiri pitää kaupunkilomista ja vierailee niissä usein historiallisissa kohteissa, museoissa ja taidegallerioissa.

Lainaukset ”Jotenkin koen kummalliseksi, jos joku ei halua Guggenheimia Helsinkiin.”

Attachments