wiki:itka112/tehenatu
Last modified 6 years ago Last modified on 2012-02-02 21:25:26

Käyttäjä Atte

Yleiskuvaus

Atte on 20v opiskelija. Hän asuu yksin mutta on hyvin sosiaalinen ihminen ja pitää usein yhteyttä kavereihin ja perheeseensä. Atte on elämäniloinen ja hyväluontoinen ihminen.

Tyypillinen päivä

Aamulla Atte herää hyvin hitaasti ylös, keittää kahvin, juo sen pikaisesti ja lähtee opiskelemaan. Koulussa Atte on tunnollinen mutta ajautuu silloin tällöin keskustelemaan muiden opiskelijoiden kanssa joutavia. Koulun jälkeen Atte jää toisinaan tekemään tehtäviä koululle, varsinkin jos tehtävien aikaraja on lähellä. Iltaisin Atte viettää aikaa kavereiden kanssa tai on kotona ja katsoo televisiota. Atte tykkää myös herkutella, joten usein hänen iltaansa kuuluu paljon hyvää syötävää.

Työtehtävät

Opiskelijana Atten työtehtäviin kuuluu opiskella ja tehdä opintoihin kuuluvat (koti)tehtävät ajallaan. Myös opintoihin kuuluva harjoittelu on osana näitä tehtäviä. Atte käy myös silloin tällöin töissä saadakseen hieman lisää rahaa.

Koti ja vapaa-aika

Kotona Atte on hieman huolimaton asustelija, vaatteita on toisinaan siellä täällä mutta siisteydestä hän pitää kuitenkin huolen siivoamalla säännöllisesti.

Vapaa-aikana Atte on usein kavereidensa kanssa ja touhuaa kaikenlaista mitä päähän juolahtaa. Hänellä ei ole erityisemmin harrastuksia, sillä aika kuluu muutenkin varsin nopeaan eikä ylimääräistä aikaa aina tahdo löytyä.

Tavoitteet, pelot ja toiveet

Atten tavoitteena on jonakin päivänä muodostaa perhe ja viettää aikaa puolisonsa ja lastensa kanssa. Atte haluaisi haluaisi työskennellä terveysalalla.

IT-tiedot ja taidot

IT-taidoiltaan Atte on peruskäyttäjä: hän osaa käyttää facebookia ja tietokonetta tarpeellisten työtehtävien tekemiseksi. Atte tietää mitä esimerkiksi virusturvalla ja palomuurilla tarkoitetaan mutta niiden asentaminen ja konfigurointi ei häneltä onnistu ilman apua. Hän ei myöskään mielellään asenna uusia ohjelmia, jos ei tiedä tarkalleen miten asennus tapahtuu.

IT-ominaisuudet

Atte käyttää it-laitteita suhteellisen huolettomasti. Jos laitteet eivät muutaman yrityskerran jälkeen toimi, luovuttaa Atte helposti.

Kommunikaatio

Atte kommunikoi usein puhelinta käyttämällä, tekstiviestit ovat hänelle tuttuakin tutumpia. Myös puhelimessa puhuminen on Attelle arkipäivää, toisinaan hän saattaa olla montakin tuntia puhelimessa keskustellen kavereidensa kanssa.

Käyttöliittymäsuunnitelma

Alkuvalikko


Käyttöliittymä

Attachments