Changes between Version 7 and Version 8 of itka112/helmarve


Ignore:
Timestamp:
2012-03-09 11:38:43 (6 years ago)
Author:
helmarve
Comment:

--

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
 • itka112/helmarve

  v7 v8  
  77 
  88'''Päivä Maijan elämässä:''' 
  9 Aamulla Maija herää tekemään aamupalaa itselleen ja miehelleen, sekä huolehtii miehellensä lääkkeet. Sitten hän siivoaa kotiaan. Ruoan hän tekee kello 12 ja antaa taasen miehelleen lääkkeet. Tämän jälkeen he menevät päiväkävelylle. Iltapäivällä Maija käy kaupassa, käy mahdollisesti harrastamassa eli digitaalikamerakurssilla ja palaa valmistamaan ruokaa klo viideksi. Illalla pariskunta katselee televisiota ja syövät iltapalaa sekä Maija huolehtii taas Matin lääkkeistä. 
   9Aamulla Maija herää tekemään aamupalaa itselleen ja miehelleen, sekä huolehtii miehellensä lääkkeet. Sitten hän siivoaa kotiaan. Ruoan hän tekee kello 12 ja antaa jälleen miehelleen lääkkeet. Tämän jälkeen he menevät päiväkävelylle. Iltapäivällä Maija käy kaupassa, käy mahdollisesti harrastamassa eli digitaalikamerakurssilla ja palaa valmistamaan ruokaa klo viideksi. Illalla pariskunta katselee televisiota ja syövät iltapalaa sekä Maija huolehtii taas Matin lääkkeistä. 
  1010 
  11 Maijan harrastuksiin kuuluu siis digitaalikamerakurssi sekä lisäksi maalaus ja seniori-taiji sekä on yhteiskunnallisesti aktiivinen osallistumalla erilaisiin yhdistystoimintoihin. Lisäksi hän pyrkii käymään ainakin 4 kertaa viikossa kävelyllä. 
   11Maijan harrastuksiin kuuluu siis digitaalikamerakurssi sekä lisäksi maalaus ja seniori-taiji sekä hän on yhteiskunnallisesti aktiivinen osallistuen erilaisiin yhdistystoimintoihin. Lisäksi hän pyrkii käymään ainakin 4 kertaa viikossa kävelyllä. 
  1212 
  1313'''Tavoitteet, pelot, päämäärät:'''