wiki:s2014/paate/ohjaus4
Last modified 3 years ago Last modified on 2014-10-02 10:30:26

Pääteohjaukset » Pääteohjaus 4

Jos haluat tehdä comtestejä mikroluokissa, asenna Visual Studio snippet ohjeiden mukaan. Jos asennat installerilla, muista valita Visual Studio 2010. Jos haluat käyttää VS2012, niin seuraa sen ohjeita kohdasta Step 2.2 eteenpäin (Java on mikroluokissa valmiina). Step 3 tee suoraan snippetin tallettaminen omaanhakmeistoosi ohjeen mukaan. Step 2.2 pitää tehdä joka koneelle aina uudelleen.

  • eli siis Comtestin asetuksiin paikka, mistä comtest löytyy, mikroluokissa tämä on N:\bin\ComTest.jar (Muista, että N-levyn pitää olla yhdistetty.)
  • Comtestin asetukset: Tools - ComTest - Options - ja Path to ComTest.jar executable
  1. Muista harjoitustyön aikataulutus: Suunnitelma pitää olla hyväksytty 18.10. mennessä. Esittele suunnitelma ohjaajalle ja varaa sitä varten aika ohjaajalle. Toki voit esitellä suunnitelmasi myös pääteohjauksissa. Jos et keksi millaisen pelin voit tehdä niin voit ladata esimerkkipelejä koneellesi.
  2. On aika tehdä tämän kurssin ensimmäinen peli. Tee Pong-tutoriaalin vaiheet 1-3. Älä käytä tähän enempää kuin 20 minuuttia, jatka loppuun kotona. Voit halutessasi tehdä myös Läpsylintu-tutoriaalin.
  3. Tee 4. demoista tehtävästä 2 eteenpäin.