wiki:k2013/ohjaukset/ohjaus4
Last modified 5 years ago Last modified on 2013-02-06 09:13:48

Pääteohjaukset » Pääteohjaus 4

Visual Studio ja solutionit

Osaathan tehdä Visual Studiossa solutionin, ja ymmärrät, mikä tarkoittaa "projekti" Visual Studiossa?

Tee aina yksi demokerta yhtenä solutionina, esimerkiksi kaikki demo 4 tehtävät yhteen solutioniin, ja jokainen tehtävä on yksi projekti kyseisessä solutionissa. Alla esimerkki solutionista, jossa on 10 projektia, kaikki tehtävät omina projekteinaan.

Kun haluat lisätä uuden projektin, mene Solution-sanan päälle (kuvassa oikealla ylhäällä), klikkaa hiiren oikea ja Add -> New project.

ComTest

Jos haluat tehdä comtestejä mikroluokissa, asenna Visual Studio snippet ohjeiden mukaan. Jos asennat installerilla, muista valita Visual Studio 2010.

Tämän lisäksi pitää asettaa ComTestin asetuksiin paikka, mistä comtest.jar löytyy, mikroluokissa tämä on N:\bin\ComTest.jar (Muista, että N pitää olla mountattu eli yhdistetty. Voit tarkistaa kirjoittamalla komentoriville net use.)

Comtestin asetukset: Tools - ComTest - Options - ja Path to ComTest.jar executable

  1. Muista harjoitustyön aikataulutus: Suunnitelma pitää olla hyväksytty 5. demon palautukseen mennessä. Esittele suunnitelma ohjaajalle ja varaa sitä varten aika ohjaajalle. Voit esitellä suunnitelmasi myös pääteohjauksissa. Jos et keksi millaisen pelin voit tehdä niin voit ladata esimerkkipelejä koneellesi.
  2. On aika tehdä tämän kurssin ensimmäinen peli. Tee Pong-tutoriaalin vaiheet 1-3.
  3. Tee 4. demoista tehtävästä 2 eteenpäin

Attachments