wiki:suunnitelmat/suunnitelmat/2019/24/LiinusR
Last modified 2 months ago Last modified on 2019-06-14 21:33:36

Suunnitelma

Tekijä: Liinus Raunismaa

Tietoja pelistä

  • Pelin nimi: Master Miner
  • Pelialusta: Windows
  • Pelaajien lukumäärä: Pelaajia voi olla 1 tai vaihtoehtoisesti 2 sillä toinen voi ohjata tyyppiä ja toinen voi ampua pyssyllä zombeja ja lepakoita (hiirellä)

Pelin tarina

Pelin tarina Pertti oli menossa pankkiin hakemaan lainaa uuteen autoonsa kun hän keksi että hänhän voisi kaivaa maan alta kultaa omalla pihallaan. Pertti rupesi heti kaivamaan kuoppaa kaivurilla (johon upposivat hänen kaikki loput rahansa) ja kaivautui monta kymmentä metriä maan alle. Hetken kuluttua Pertti löysikin kultaa ja timantteja, mutta mutta maan alla olikin vartijoita jotka olivat lerpakkoja ja zombeja. Ne jahtasivat Perttiä ympäri ämpäri ja sinä aikana kun Pertti pakeni eläimiä hän myös kaivoi monta käytävää suojakseen. Lopulta Pertti löysi ulos ja päätti ettei enää ikinä lähtisi maan alle. Pertti kuitenkin sai paljon arvokkuuksia maan alta paetessaan. Yritä sinä puolestasi.

Pelin idea ja tavoitteet

tavoite on että pääset pelin läpi ilman että kuolet ja sinulla pitää olla tietyn verran pisteitä Pelin idea on kerätä malmeja ja timantteja ja päästä tason läpi niin että hirviöt eivät tapa sinua.

Toteutuksen suunnitelma

Keskiviikko: luodaan kentä ja tausta jos aikaa jää luodaan tyyppejä

Torstai: Ohjelmoimme olioita

Perjantai: Säädetään ja suunnitellaan sitä miten timantteja otetaan

Jos on aikaa: Fiksataan mahdollisia bukeja ja parannellaan peliä hieman

Suunnitelman hyväksyminen

Hyväksynyt:AkRauhann