wiki:suunnitelmat/suunnitelmat/2019/24/Esimerkki
Last modified 3 months ago Last modified on 2019-06-08 18:28:25

Etusivu

Tietoja pelistä

  • Tekijä: Akseli R
  • Pelin nimi: Wooden Warfare
  • Pelialusta: Windows
  • Pelaajien lukumäärä: 1

Pelin tarina

On vuosi 2100, Keltainen valtio on voimissaan ja hyökännyt Suomeen. Suomi on pulassa, sillä kaikki aseet on tuhottu. Suomen täytyy nyt varastaa asetarvikkeita Keltaiselta valtiolta, aseenaan pelkkä varsijousi.

Pelin idea ja tavoitteet

Pelissä ohjataan varsijousipyssyä, millä yritetään puolustaa Suomen kuorma-autoa täynnä asetarvikkeita pommeja vastaan. Kuorma-auto kulkee ruudun läpi automaattisesti, ja taivaalta sataa pommeja satunnaisesti maahan. Pommien nopeus, kestävyys ja tuhovoima riippuu koosta, mitä pienempi, sitä nopeampi,heikompi ja vähemmän tuhoa aiheuttava. Joskus taivaalta tippuu erilaista puuta, mitkä kiinniottaessaan voi kehittävät jousen latausaikaa, liikkumisnopeutta ja tuhovoimaa. Yksi kenttä sisältää kaksi tasoa, matkalla Keltaiseen valtioon ja takaisin kotiin. Kuorma-auton ottaessa vahinkoa, auton kestävyysmittari tyhjenee Jokainen osuma kuormaan vähentää pisteiden määrää mitä saat kyseisestä tehtävästä. Jos kaikki asetarvikkeet tuhoutuvat, tai auto hajoaa, joudutaan koko kenttä aloittamaan alusta.

Hahmotelma pelistä

Toteutuksen suunnitelma

Keskiviikko: Suunnitellaan ohjaus varsijouselle ja maasto mikä on litteä. Asetetaan taustakuva. Ohjelmoidaan kuorma-auto kulkemaan suoraa linjaa maaston päällä. Mahdollisesti suunnitellaan pommit ja "power-upit", mitkä tippuvat satunnaisesti.

Torstai: Suunnitellaan pommit loppuun ja power-upit (pommien satunnaisuus valmis). Suunnitellaan kuorma-autolle ja lastille kestävyys. Sijoitetaan aika ja pistelaskuri. Mahdollisesti tehdään tekstuurit valmiiksi.

Perjantai: Sijoitetaan äänet ja tekstuurit, tehdään eri vaikeustasoja.

Jos jää aikaa: Tehdään peliin valikko, hiotaan.

Suunnitelman hyväksyminen

Hyväksynyt: Ohjaaja

Attachments