wiki:suunnitelmat/2016/23/OonaA
Last modified 3 years ago Last modified on 2016-06-10 14:46:55

Etusivu » Kurssilaisten suunnitelmat vko 23/2016 » OonaA

Tekijät: Pelin tekijän/tekijöiden nimet: Oona

Lataa peli zip-pakettina: Lataa

Tietoja pelistä

  • Pelin nimi: Erroria
  • Pelialusta: Windows
  • Pelaajien lukumäärä: 1

Pelin tarina

Erroriaa hallitsee nykyisin hullu kuningas, Glitch King, jonka vallan alla valtakunta kärsii pahemmin kuin koskaan ennen. Kuningas ei ole kykeneväinen hallitsemaan kunnollisesti yrittäessään selvitä Jumalattarensa menettämisen aiheuttamasta tuskasta.

Bitmap ja Jumalatar Enxynia kävivät lapsina samaa koulua ja pian olivatkin jo parhaita ystävyksiä. Lopulta Bitmap rakastuu Jumalattareen, joka on myös ihastunut, muttei tahdo kiintyä Bitmappiin liikaa, sillä ei tahdo kärsiä sydänsärystä joka iskisi vääjäämättä Bitmapin lopulta kuollessa vanhuuteen (Enxynia on kuolematon, Bitmap ei). Jumalatar kruunaa Bitmapin Errorian itsenäisen valtion kuninkaaksi, sillä pitää tätä riittävän älykkäänä ja hyväsaydämisenä johtamaan valtakuntaa viisaasti. Jumaltar on oikeassa, valtakunta kukoistaa Bitmapin hallinnan alla. Omasta valtakunnastaan huolimatta kuningas Bitmap silti yhä palvoo ja rakastaa Jumalatarta, joka vietätä kaiken vapaa-aikanasa Bitin kanssa. Eräänä päivänä Jumalatar kuitenkin katoaa eikä suurista etsinnöistä huolimatta löydy enää mistään. Bit huolestuu suunnattomasti. Pitkän ajan kuluttua, kun Enxyniasta ei vieläkään ole kuulunut mitään, kuningas Bitmap alkaa lopulta uskoa että Jumalatar on kuin onkin vain säälimättömästi hylännyt hänet. bitmapin cyborgiaivojen mikrosiru ylikuormittuu liiasta stressistä ja Bit muuttuu, glitchaa. Valtakunta ajautuu kohti väistämätöntä tuhoaan, kun sen kuninkaana toimii vain Jumalttarensa rakkauden perään itkevä pikkupoika.

Pelin idea ja tavoitteet

Erroriassa pelaat sankarilla, jonka teot eivät vaikuta pelin juoneen millään tavalla. Tehtävänäsi on vain tappaa kyliä ja kaupunkeja terrorisoivat Glitch Dragonit, jotka paha Glitch King on lähettänyt maailmalle kylvämään pelkoa hänen nimissään. Kun olet tappanut kaikki lohikäärmeet on vuorossa itse Glitch Kingin eliminointi. On OK kuolla, joku tulee kuitenkin korvaamaan sinut.

Hahmotelma pelistä

Toteutuksen suunnitelma

Leirin aikana pyrin saamaan koodattua starttikylän täysin pelivalmiiksi viikon aikana saamieni grafiikoiden puitteissa. Tarkempaa suunnitelmaa toteutuksesta en pysty laatimaan.

Suunnitelman hyväksyminen

Kun suunnitelmasi on valmis, pyydä ohjaajaa hyväksymään suunnitelmasi.

Hyväksynyt: SR

Attachments