wiki:suunnitelmat/2016/23/AxelK
Last modified 3 years ago Last modified on 2016-06-10 14:40:11

Etusivu » Kurssilaisten suunnitelmat vko 23/2016 » AxelK

Tekijät: Axel Kulomaa ja Eelis Koivusaari

Lataa peli zip-pakettina: Dark Empty

Lataa peli zip-pakettina: Miro on Weeaboo

Tietoja pelistä

  • Pelin nimi: Minkä niminen peli on?
  • Pelialusta: Windows
  • Pelaajien lukumäärä: 1

Pelin tarina

Pelin päähenkilö on entinen kapinallisten joukkojen kenraali, jotka taisteli liittovaltiota vastaan, mutta vahingoittui ja katosi taistelun keskellä. Siitä lähtien hän on elänyt vuosia romumetallista rakennetussa hökkelissä, ja peli alkaa siitä että hän herää nähdessään unta taistelusta jossa hän vahingoittui, ja lähtee moottoripyörällään läheiseen kaupunkiin, joka hän oli kuullut olevan kapinallisten uudistama tukikohta. Kun hän saapuu kaupunkiin, hän tutkii sitä ja löytää tukikohdan. Hän yllättäen saa erittäin lämpimän vastaanoton ja hänet toivotetaan tervetulleeksi kunniallisesti. Hän saa tietää että häntä pidetään legendana, ja suurena, merkittävänä henkilönä. Hänelle annetaan hänen vanha miekkansa takaisin ja hänelle kerrotaan nykyisestä tilanteesta kapinallisten ja liittovaltion välillä (Kapinalliset olivat syntyneet siitä kun muilta planeetoilta tulleet pakolaiset olivat etsineet turvapaikkaa ja heidät päästettiin vain köyhiin ja rikkinäisiin kaupunkeihin, kun taas muut saivat elää hienostuneissa suurkaupungeissa.). Hetken kuluttua he lähtevät ilma-aluksilla hyökkäykseen liittovaltion joukkoja vastaan ja peli päättyy kun liittovaltion johtaja tuhotaan.

Pelin idea ja tavoitteet

Pelin idea on pelata tarinan läpi ilman erityistä vaikutusta siihen. Pelin aikana pelaaja voi esimerkiksi kaupungissa ollessaan vierailla erilaisissa rakennuksissa vapaasti.

Hahmotelma pelistä

Tähän tulee piirretty kuva pelistä jossain tietyssä pelitilanteessa.

Toteutuksen suunnitelma

Tähän tulee pääpiirteinen suunnitelma siitä miten aiot toteuttaa pelisi. Mitä teet 1. päivänä, mitä 2. ja niin edelleen. Hyvänä lähtökohtana on aloittaa olioden luomisesta pelimaailmaan ja asettaa ne liikkumaan.

Suunnitelman hyväksyminen

Kun suunnitelmasi on valmis, pyydä ohjaajaa hyväksymään suunnitelmasi.

Hyväksynyt:

Attachments