wiki:suunnitelmat/2012/30/EetuM
Last modified 7 years ago Last modified on 2012-07-24 13:37:06

Etusivu » Kurssilaisten suunnitelmat vko 30/2012 » EetuM

Tekijät: Pelin tekijän/tekijöiden nimet

Tietoja pelistä

  • Pelin nimi: Minkäniminen peli on? Urban Assassin
  • Pelialusta: Mille alustalle peli on tehty? PC
  • Pelaajien lukumäärä: Kuinka monta pelaajaa pelissä on? 1

Pelin tarina

Pelin taustatarina tai kuvaus pelin teemasta. Jericho Stewart menetti vanhempansa paikallisen Gangsterin johdosta ja nyt Jericho haluaa kostaa. Vuosien parkour ja Airsoft harrastus on tehnyt hänestä taitavan ja hiljaisen liikkujan. mikään este ei ole liian suuri yletettäväksi, ohitettavaksi tai alitettavaksi.

Pelin idea ja tavoitteet

Tähän tulee selitys pelin tarkoituksesta ja siitä mitä pelissä täytyy tehdä. Peln tarkoituksena on hyppiä, juosta, ja kieriä. ylittää esteet, eliminoida viholliset ja voittaa päävastustaja. Liikkumisessa hyppääminen seinälle ja sitä pitkin kiipeäminen jos on sopivia käden kohtia, jos putoaa liian korkealta niin voi tehdä ukemin, jolloin ei menetä yhtä paljon HP:ta tai kuole.Aseita voi noukkia mukaansa vain 4, ja niitäkin saa vain kerättyä maasta, kun vastustaja on eliminoitu. paitsi veitsi on valmiina.

Hahmotelma pelistä

Tähän tulee piirretty kuva pelistä jossain tietyssä pelitilanteessa.

Toteutuksen suunnitelma

Tähän tulee pääpiirteinen suunnitelma siitä miten aiot toteuttaa pelisi. Mitä teet 1. päivänä, mitä 2. ja niin edelleen. Hyvänä lähtökohtana on aloittaa olioden luomisesta pelimaailmaan ja asettaa ne liikkumaan.

Suunnitelman hyväksyminen

Kun suunnitelmasi on valmis, pyydä ohjaajaa hyväksymään suunnitelmasi.

Hyväksynyt:Juho

Attachments