wiki:suunnitelmat/2012/26/FanniO
Last modified 7 years ago Last modified on 2012-06-29 11:19:28

Etusivu » Kurssilaisten suunnitelmat vko 26/2012 » FanniO

Tekijät: Fanni Ojala

Tietoja pelistä

  • Pelin nimi: Sail 'til you sink
  • Pelialusta: Windows
  • Pelaajien lukumäärä: 1-2

Pelin tarina

Purjehtiminen on hauskaa! Augusta-purjevene purjehtii kuvankauniilla Sini-järvellä. Mutta vastaan voi tulla melkoisia haasteita... Kilpailu alkaa! Augusta ja Astrid kisailevat tiukassa purjehduskisassa. Kumpi kerää enemmän pisteitä?

Pelin idea ja tavoitteet

Pelin ideana on purjehtia mahdollisimman pitkälle osumatta esteisiin. Matkalla matkamittariisi kertyy koko ajan merimaileja (NM), jotka pelin päätyttyä muutetaan pisteiksi. Pisteitä voi pelin aikana kerätä pelastusrenkaista ja aarrearkuista, joita tiellesi osuu. Veneellä on ns. elämämittari. Osuessasi esim. kiveen tai moottoriveneeseen, elämämittaristasi vähenee elämää. Kun mittari on tyhjä, peli päättyy. Pelissä on kaksinpelimahdollisuus, jossa kaksi purjevenettä kilpailee keskenään. Kumpi pääse pitemmälle uppoamatta?

Hahmotelma pelistä

Toteutuksen suunnitelma

1.päivä Purjeveneen luonti ja ohjauksen luonti. Taustan ja reunojen luonti. 2.päivä Bonusesineet (pelastusrenkaat yms.) ja liikkuvat esteet (veneet, hurrikaanit ja hirviöt). Liikkumattomat esteet. 3.päivä Pistelaskuri, matkamittari sekä elämämittari. Myös mahdollinen kaksinpeluuosio. Alkuvalikko (Pelaa, poistu, kaksinpeli)

Suunnitelman hyväksyminen

Kun suunnitelmasi on valmis, pyydä ohjaajaa hyväksymään suunnitelmasi.

Hyväksynyt:

Attachments