wiki:suunnitelmat/2012/23/HannesM
Last modified 7 years ago Last modified on 2012-06-09 22:59:28

Etusivu » Kurssilaisten suunnitelmat vko 23/2012 » HannesM

Tekijät: Pelin tekijän/tekijöiden nimet

Tietoja pelistä

  • Pelin nimi: The Game Of Rooms (TGOR)
  • Pelialusta: Windows tietokonepeli :D
  • Pelaajien lukumäärä: Vain yksi pelaaja

Pelin tarina

Tarinana on se kun eräs sotilas herää pienessä huoneessa. Huoneet ovat sillä aikaa täyttyneet vihollisista jotka eivät huomanneet nukkuvaa vastustajaa. Täten sotilas yrittää päästä pois paikasta jossa viholliset ovat humalassa hukanneet aseensa ja täten käyttävät miekkaa aseenaan.

Pelin idea ja tavoitteet

Pelissä on tarkoitus mennä vain tasoja läpi kunnes olet läpäissyt ne kaikki ja ideana oli vain harjoitella ohelmointia eikä sinäänsä tehdä suosiota herättävää mahtipommia.

Hahmotelma pelistä

Siinä on ensimmäinen taso pelissä.(tosin se on hienomman näköinen kun pelaat sitä)

Toteutuksen suunnitelma

Suunnitelmat tulevat vasta kun olen kotona ja leiri on loppunut? :D Anteeksi oma laiskuuteni. !!!!HUOM:!!!!! Lyhenteellä "Pv." en tarkoita mopoa Suzuki Pv (annathan anteeksi jos kirjoitin väärin) vaan tarkoitan "Päivää".

Pv. 1: Tein ukkelin ja mietin minkä lainen ensimmäinen kenttä on.

(olisin tehnyt enemmän jos olisin pysynyt poissa runescapesta)

Pv. 2: Sain vihdoin ukkelini liikkumaan. En älyä miksi menin taas Runescapeen ja Youtubeen.

Pv. 3: Tuli kiire... tein pikaisesti kentät ja ammukset... samalla ammuspakit ja elämätkin. Hermostuttavinta tuona päivänä oli kun törmäsin Jypelin yhteen "HARVINAISEEN" virheeseen, jossa energia palkki ilmestyi aluksi keskelle kenttää.

Pv. 4: Kas näin ne päivät kuluu ja miten minä olen edistynyt tällä kurssilla? Runescape ja Youtube pilasivat suurimman osan tuosta hauskasta ohjelmoinnista. Harmillista. Saisin hävetä itseäni. Tein loput tekstuurit ja jonkun verran laskureista joiden oli tarkoitus laskea pelaajan ammusten määrän.

Pv. 5: Harmillisesti näinkin ihanan leirin oli päätyttävä jossain vaiheessa. Olisin kyllä mielelläni ollut siellä toisenkin viikon jos joku olisi kertonut missä voi pyykätä vaatteita. Ohjelmointi oli kivaa vaikka jätin sen aika vähäiseksi, mutta tämä sai minut kiinnostumaan ohjelmoinnista ja paljon. Jatkan kotona ohjelmointia ja varmasti ja jonain päivänä VARMAAN kuulette minusta, sillä aion julkaista nettiinkin pelejä. KIITOS MAHTAVASTA LEIRISTÄ!

Suunnitelman hyväksyminen

Kun suunnitelmasi on valmis, pyydä ohjaajaa hyväksymään suunnitelmasi.

Hyväksynyt: Hannes Matinlauri... krhm.... haha :D

Attachments