wiki:suunnitelmat/2011/24/EeroP
Last modified 8 years ago Last modified on 2011-06-14 14:29:00

Etusivu » Kurssilaisten suunnitelmat vko 24/2011 » Eero P

Tekijät: Eero Prittinen

Tietoja pelistä

  • Pelin nimi: ZOMBIE RUNNER
  • Pelialusta: Xbox 360
  • Pelaajien lukumäärä: 1-4

Pelin tarina

vuosi 2732. Pahojen ulkoavaruuden muukalaisten maailmanvaltaus on huipentunut vaaralliseen biologiseen aseen lähettämiseen maapallolle. Ase vapautti miljardeittain matoja jotka tunkeutuvat ihmisen päähän ja tekevät tästä zombin jota muukalaiset ohjailevat. Kourallinen ihmisiä on selvinnyt joutumatta noiden matojen tielle piiloutumalla maanalaisiin tunneleihin. ongelmat alkavat kun muukalaiset saavat ujutettua teleporttauslaitteensa noihin sokkeloisiin tunneleihin. Koska zombit ovat immuuneja nykypäivän myrkky ja virusaseille, on aika ottaa käyttöön museoissa lojuvat ruutiaseet. Aseisiin pääsee käsiksi verkkokaupan kautta jota hoitaa väsymätön tietokoneohjelma. panosten uhatessa loppua sankariemme kohtalo tuntuu olevan sinetöity...

Pelin idea ja tavoitteet

Pelin tarkoituksena on yrittää selviytyä loppumatonta zombivirtaa vastaan mahdollisimman pitkään ja kerätä näin pisteitä joilla voi ostaa uusia aseita ja välineitä. zombien kestävyys, nopeus ja määrä kasvavat pelin kuluessa.

Hahmotelma pelistä

Toteutuksen suunnitelma

1: pelihahmojen liikuttelu ja grafiikat. 2: zombit ja zombien tekoäly 3: aseita ja kenttiä jos kerkeää: niin musiikit ja lisää kenttiä sekä pelihahmojen animointi.

Suunnitelman hyväksyminen

Kun suunnitelmasi on valmis, pyydä ohjaajaa hyväksymään suunnitelmasi.

Hyväksynyt: Ziticca

Attachments