wiki:suunnitelmat/2010/27/AkseliR
Last modified 9 years ago Last modified on 2010-07-07 14:41:42

Etusivu » Kurssilaisten suunnitelmat vko 27/2010 » Akseli R

Tietoja pelistä

  • Tekijä: Akseli R
  • Pelin nimi: Wooden Warfare
  • Pelialusta: Windows
  • Pelaajien lukumäärä: 1

Pelin tarina

On vuosi 2100, Neuvostoliitto on taas voimissaan ja hyökännyt Suomeen. Suomi on pulassa, sillä kaikki aseet on tuhottu RKP:n päätöksen takia, syynä oli liian suuri väkivalta maahanmuuttajia kohtaan. Suomen täytyy nyt varastaa asetarvikkeita Neuvostoliitolta, aseenaan pelkkä varsijousi.

Pelin idea ja tavoitteet

Pelissä ohjataan varsijousipyssyä, millä yritetään puolustaa Suomen kuorma-autoa täynnä asetarvikkeita Neuvostoliiton pommeja vastaan. Kuorma-auto kulkee ruudun läpi automaattisesti, ja taivaalta sataa pommeja satunnaisesti maahan. Pommien nopeus, kestävyys ja tuhovoima riippuu koosta, mitä pienempi, sitä nopeampi,heikompi ja vähemmän tuhoa aiheuttava. Joskus Neuvostoliittolaiset sotilaat tiputtavat erilaista puuta, mitkä kiinniottaessaan voi kehittävät jousen latausaikaa, liikkumisnopeutta ja tuhovoimaa. Yksi kenttä sisältää kaksi tasoa, matkalla Neuvostoliittoon ja takaisin kotiin. Kuorma-auton ottaessa vahinkoa, auton kestävyysmittari tyhjenee Jokainen osuma kuormaan vähentää pisteiden määrää mitä saat kyseisestä tehtävästä. Jos kaikki asetarvikkeet tuhoutuvat, tai auto hajoaa, joudutaan koko kenttä aloittamaan alusta.

Hahmotelma pelistä

Toteutuksen suunnitelma

Keskiviikko: Suunnitellaan ohjaus varsijouselle ja maasto mikä on litteä. Asetetaan taustakuva. Ohjelmoidaan kuorma-auto kulkemaan suoraa linjaa maaston päällä. Mahdollisesti suunnitellaan pommit ja "power-upit", mitkä tippuvat satunnaisesti.

Torstai: Suunnitellaan pommit loppuun ja power-upit (pommien satunnaisuus valmis). Suunnitellaan kuorma-autolle ja lastille kestävyys. Sijoitetaan aika ja pistelaskuri. Mahdollisesti tehdään tekstuurit valmiiksi.

Perjantai: Sijoitetaan äänet ja tekstuurit, tehdään eri vaikeustasoja.

Jos jää aikaa: Tehdään peliin valikko, hiotaan.

Suunnitelman hyväksyminen

Hyväksynyt: Tero.

Attachments