wiki:suunnitelmat/2010/24/EliasI
Last modified 9 years ago Last modified on 2010-06-17 10:08:10

Etusivu » Kurssilaisten suunnitelmat vko 24/2010 » Oppilaan nimi

Tietoja pelistä

  • Tekijät: Ville Vainio ja Elias Iilomo
  • Pelin nimi: Smile Jump
  • Pelialusta: Windows
  • Pelaajien lukumäärä: 1 tai 2

Pelin tarina

Pelin tarina...

Pelin idea ja tavoitteet

Yksinpelin idea: Yksinpelin idea on päästä niin korkealle, kuin mahdollista ilman että viholliset osuvat sinuun tai tiput kentän alareunasta. Apuna on erilaisia bonuksia, kuten trampoliini, jonka avulla pääsee jonkun verran ylöspäin, sekä ase jonka voi poimia, ja jolla voi ampua vihollisia. Ase on pelaajalla jonkun tietyn sekuntimäärän, kunnes se tuhoutuu.

Moninpelin idea: Moninpelin idea on päästä toista pelaajaa nopeammin ylöspäin ja olla tippumatta kentän alalaidasta ja osumatta vihollisiin. Moninpelissä on samat bonukset kuin yksinpelissä, mutta aseella voi myös ampua toista pelaajaa. Jos pelaaja 1 osuu viholliseen, tippuu ruudulta tai osuu pelaaja 2:n ampumaan luotiin, pelaaja 2 saa pisteen. Ja jos pelaaja 2 osuu viholliseen tippuu ruudulta tai osuu pelaaja 1:n ampumaan luotiin, pelaaja 1 saa pisteen. Se kummalla on ensin tietty määrä pisteitä, voittaa.

Hahmotelma pelistä

(Liitä kuva tai kuvia paperilta skannattuna)

Toteutuksen suunnitelma

Keskiviikko:

  1. Teemme yhden liikuteltavan pelihahmon(toisen jos jää aikaa) 2. Teemme joitain tasoja, joiden päälle voi hyppiä, ja parantelemme fysiikoita.

Torstai:

  1. Teemme systeemin, joka arpoo tasojen paikan sivusuunnassa, jotta peli ei olisi aina samanlainen. 2. Teemme toisen liikuteltavan pelaajan (jos ei ole vieä tehty) ja vihollisia. 3. Aloitamme pistesysteemin ja teemme sen loppuun jos ehdimme. (4. Teemme trampoliineja jos ehdimme.)

Perjantai:

  1. Viimeistelemme pistesysteemin (ellei se ole jo viimeistelty) 2. Viimeistelemme fysiikoita ja grafiikoita 3. Teemme trampoliinit loppuun (Ja asebonukset jos ehdimme)

Suunnitelman hyväksyminen

Hyväksynyt: Juho