wiki:suunnitelmat/2010/23/JuhoK
Last modified 9 years ago Last modified on 2010-06-10 12:50:22

Etusivu » Kurssilaisten suunnitelmat vko 23/2010 » Juho K

Tekijät:Juho K

Tietoja pelistä

  • Pelin nimi:Laten laivaseikkailu
  • Ikäraja: 3
  • Pelialusta: Windows / Xbox 360
  • Pelaajien lukumäärä: 1

Pelin tarina

Late oli mummonsa luona kylässä ja hänen kotiinsa menevää bussia odotellessa tuli toinen bussi ja Late hyppäsi vahingossa siihen. Vähan ajan kuluttua hän tajusi olevansa väärässä bussissa ja hän jäisi pois seuraavalla pysäkillä eli satamassa. Satamassa hän kysyi ohikulkevalta naiselta kuinka hän pääsisi nopeiten kotiinsa, sillä hänellä ei ollut aikaa odottaa seuraavaa bussia jottei hänen vanhempansa huolestuisi. Kännykkääkään hanellä ei ollut. Nainen sanoi, että hän pääsee nopeiten minuutin päästä lähtevällä laivalla, joka oli noin puolen kilometrin päässä tekemässä lähtöä. Tikkaatkin rannasta laivaan oli jo nostettu joten Laten ainoa toivo oli hyppiä rannalla olevia veneitä pitkin nopeasti laivaan. Hän ei saisi pudota veteen!

Pelin idea ja tavoitteet

Pelaajan tehtävänä on hyppiä Latea ohjaamalla Laivaan veneitä pitkin ennen kuin laiva lähtee. Pelaaja ei saa pudota veteen.

Hahmotelma pelistä

Toteutuksen suunnitelma

Vaihe 1: Laiten Laten liikkumaan. Vaihe 2: Teen Kentän. Vaihe 3: Piirrän Laten, naisen, veneet ja muun ympäristön. Vaihe 4: Teen kellon joka näyttää, kauanko aikaa on laivan lähtöön. Vaihe 5: Teen alkuvalikon, häviötekstin ja voittotekstin. Vaihe 6: Suunnittelen, mistä napeista tekee mitäkin.

Suunnitelman hyväksynyt: Simo H.

Attachments