wiki:Laitteet
Last modified 4 years ago Last modified on 2014-11-27 16:55:31

Pääsivu > Synkronointi > Laitteet

Vinkkejä ja asetuksia eri laitteille ja kalentereille

Katso alta ohjeita omaa laitettasi tai kalenteriasi varten. Jos et löydä alta juuri omaa laitettasi, katso joku mahdollisimman lähellä oleva laite ja sovella sen ohjeita. Jos saat laitteesi toimimaan, niin kirjoita "käyttöohjeet" osoitteeseen korppi(at)jyu.fi jolloin lisäämme sinunkin laitteesi ohjeineen listaan. Näin seuraavalla käyttäjällä on tieto jo käytössä.

Samoin ilmoita jos sinun laitteesi käytössä on ongelmia synkronoinnin kanssa.

Sinulla voi aivan hyvin olla useitakin synkronoitavia laitteita, esimerkiksi kännykkä ja Outlookin kalenteri. Jos yhtäaikaisten kalentereiden tapauksessa on havaittu ongelmia, siitä on kerrottu erikseen laitteen kohdalla (esim. monta yhtäaikaista Outlook-kalenteria).

Alla olevien laitteiden ohjeissa on yleensä, että synkronointi-ikkunaksi laitettaisiin -7 - 700 päivää. Tästä poiketen ensimmäiset testit kannattaa kokeilla pienemmällä aikaikkunalla, esim. -7 - 7 päivää. Jos kaikki toimii hyvin, niin sen jälkeen aikaikkuna kannattaa laittaa pariksi vuodeksi.

Laitteet ja kalenterit joilla synkronointia on testattu:

Symbian S40

Symbian S60

Varmenteen SHA2-muodosta johtuen voi Symbian S60 -laitteilla olla ongelmia (virheilmoitus "Palvelin ei vastaa"). Seuraavan päivityksen asentaminen on todettu ratkaisevan ongelman Nokia E5 -puhelimella:

Tarkempia tietoja päivityksestä:

Symbian S60v3

Nämä puhelimet käyttävät samaa käyttöliittymää ja käyttöjärjestelmää. Muillakin S60v3-puhelimilla voidaan asettaa synkronointi näiden laitteiden ohjeiden mukaisesti. Ainoa oikea ero ohjeiden sekä laitteiden välillä on se, että jotkut laitteet toimivat oikein jos puhelimessa on asetettu Palvelinversioksi 1.1, toiset taas, jos asetus on 1.2. Kumpikin kuitenkin näyttäisi tällä hetkellä jo toimivan.

Puhelinkohtaisia erityisvaatimuksia

Symbian S60v5

Windows Mobile

Windows Phone 7

  • Lumia 710, 800 yms...
  • ei tunnettua tapaa synkronoida 2-suuntaisesti (onnistuu esim. jos Korppi <=> iPad, iPad <=> Google Calendar <=> WP7 )
  • onnistuu 1-suuntaisesti henkilökunnalta outlookin avulla: