wiki:TracPluginit

Version 14 (modified by hamitu, 11 years ago) (diff)

--

Lista käytössä olevista plugineista

Tässä listaa meillä käytössä olevista plugineista. Niitä ei oletusarvoisesti oteta käyttöön eri ympäristöissä, vaan ne on pyydettävä erikseen.

Loputkin pluginit tulevat listatuksi tänne kunhan niiden toiminta on testattu!

Web Admin

• http://trac.edgewall.org/wiki/WebAdmin
  • Tällä pluginilla saa näkyviin Admin-valikon, josta pääsee säätämään mm. tikettityyppejä, komponentteja yms. yleisiä ominaisuuksia
  • Käyttäjälle, jolle valikko halutaan, on pakko antaa kaikki oikeudet koko Trac-ympäristöön (ns. TRAC_ADMIN)
  • Pyynnöstä voidaan edistyneille käyttäjille asettaa myös oikeudet editoida ympäristön oikeuksia

Tags

• http://www.trac-hacks.org/wiki/TagsPlugin
  • Tämän avulla sivut voi tagittaa ts. ryhmitellä hakusanojen alle
  • Tulee uusi valikko Tags, josta voi selailla mitä sivuja on tagitettu minkäkin alle
  • Ei sovellu kovin hyvin salaisille sivustoille, sillä tämä plugin ei usko kunnolla oikeusmäärittelyjä

Filename Search

XML-RPC Plugin