Version 6 (modified by hamitu, 11 years ago) (diff)

--

Saako vasemman yläkulman logoa vaihdettua?

Kyllä. Adminit voivat laittaa kuvan paikoilleen, joten toimita haluamasi kuva osoitteeseen trac-tuki@…. Kuvan vierelle ei voi sijoittaa mitään tekstiä, joten jos haluat esimerkiksi tällä sivulla käytössä olevaan tyyliin tekstiä kuvan viereen, niin teksti on lisättävä itse kuvaan.

SVN

Saako SVN:n HTTPS:n yli?

Lähitulevaisuudessa.

Saako saman SVN-repositoryn sekä SSH:n yli että HTTPS:n yli?

Ei saa. On valittava jompikumpi.

Saako olemassaolevan SVN-repositoryn konvertoitua SSH/HTTPS:n yli käytettäväksi?

Kyllä saa, molempiin suuntiin. Kyse on vain tiedostojen oikeuksista, jotka voidaan kerralla asettaa kuntoon.